Güncel Yerel

Şenlikoğlu Koltuğu Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gazipaşa İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Melis Mısra Kılıç, Yağmur Yavuz ve Oğulcan Çelik, Okul Müdürü Ömer Köse ve Sınıf Öğretmeni Mehmet Kılıç ile birlikte Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Şenlikoğlu Koltuğu Devretti

Öğretmen ve Öğrencileri kapıda karşılayan Başkan Şenlikoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğu ilk olarak Melis Mısra Kılıç’a devretti. Koltuğa oturan Kılıç Park ve Bahçeler Müdürlüğüne okullarının yanında bulunan boş alana park yapılması talimatını verdi. Daha sonra koltuğa oturan Yağmur Yavuz Fen İşleri Müdürlüğüne okul duvarlarının sıvanması talimatını verirken, koltuğa son oturan Oğulcan Çelik ise ilgili müdürlüğe okul bahçelerine basketbol potası yapılması talimatını aktardı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise şehrimizde çocuklar için önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, çocuk parkı sayılarını artırdıklarını, yapımı devam eden plajlar bölgesi projesinde çocuklar için çok sayıda eğlence yerlerinin bulunduğunu, bilgi evi projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Şenlikoğlu, 23 Nisanın kültürümüzde önemli bir tarihi yere sahip olduğunu belirterek: “İstiklalimiz, istikbalimiz ve gözümüzün nuru çocuklarımız inşallah yarının makam sahipleri olacaktır. Bu güzel günü de çocuklarımıza bayram olarak hediye etmiştir. Çocuklarımızın gelişimi ve ülkemize faydalı birer birey olarak yetiştirilmeleri en büyük arzumuzdur. Öğretmenlerimize de eğitim öğretime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL