Yerel

Sema Ünlü’den Görevi Başındaki Kadınlara Kutlama Ziyareti

Vali Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle; İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek mesai başındaki kadın polis ve jandarma personellerinin gününü kutladı.

Sema Ünlü’den Görevi Başındaki Kadınlara Kutlama Ziyareti

Vali eşi Sema Ünlü’ye ziyaretlerinde; İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ın eşi Nuran Kızılay, İl Jandarma Komutanı Muhammet Sevinç’in eşi Fikrîye Sevinç ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ŞÖNİM Müdürü Nigar Hakyemez de eşlik etti.

Sema Ünlü, kadınların sadece bir anne bir eş olarak değil, iş hayatının ve toplumsal yaşamın vazgeçilmez bir figürü olarak en önemli rolleri üstlendiğini hatırlatarak; ”Bizler tarih boyunca yaşadığımız her güçlükte kadınlarımızın kahramanlıklarını görmüş ve onların ortaya koydukları büyük başarılarla yetişmiş bir nesiliz. Günümüzde de kadınlarımızın, devletimizi ve milletimizi ileriye taşıyacak her konuda katkıları çok önemlidir. Ülkemizde ve dünyanın her yerinde alınan adli tedbirler ve güvenlik önlemlerine rağmen devam eden kadına yönelik şiddetin son bulması için toplumun tüm kesimlerini daha fazla hassas olmaya davet ediyorum. Bu özel gün vesilesi ile şehit ve gazilerimizin eş ve anneleri başta olmak üzere hayatımızın her alanında varlıklarıyla bizlere güç katan, dünyamızı sevgi ve şefkatle dolduran ve sosyal hayatın temel taşı tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL