Güncel Yerel

“Şehrimizi Parklarla Donatıyoruz, Yeşil Alanlarımızı Artırıyoruz”

Giresun Belediyesi, en önemli mirasın yaşanabilir bir çevre hedefiyle birlikte daha yeşil bir Giresun için çalışmalarını sürdürüyor.

“Şehrimizi Parklarla Donatıyoruz, Yeşil Alanlarımızı Artırıyoruz”

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından; çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla bir yandan eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş parkların bakım ve onarımına devam edilirken, diğer yandan da mahallelerde uygun görülen yerlere yeni park alanları kazandırılıyor. Ayrıca yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve fitness noktaları da hayata geçiriliyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da şehirde ki parklarda ve yeni yapılması planlanın park alanları, inceleme yaparak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşların yazın keyfini yemyeşil parklarda huzurlu şekilde sürmelerini istediklerini aktaran Şenlikoğlu, parklarda vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet etti.

Ailelerin çocuklarıyla gönül rahatlığıyla vakit geçirdikleri parklar için yeni projeleri olduğunu hatırlatan Başkan Şenlikoğlu: “Şehrimizde bulunan parklarımızı inceliyoruz. Parkları güzel görünüme kavuşturmak için yenileme çalışmalarını ve yeni park yapım işlerimizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızın parklarda gönüllerince oynaması için yeni projelerimiz var. Parklarımızı her yaşa hitap eden çok güzel bir hale getiriyoruz. Güzel havalarda parkların tadı bir başka oluyor. Bu yaz yeni parklarımız ve yeni oyun gruplarımızla ailelerimizi ve çocuklarımızı daha çok mutlu edeceğiz” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, şehrimizdeki park sayısının 70’i aştığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL