Güncel Yerel

“Şehrimize Yeni Parklar Kazandırıyoruz”

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü gerçekleştirdiği çalışmalarla birçok farklı bölgeye yeni oyun ve park alanları oluşturuyor.

“Şehrimize Yeni Parklar Kazandırıyoruz”

Çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla bir yandan eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş parkların bakım ve onarımına devam edilirken, diğer yandan da mahallelerde uygun görülen yerlere yeni park alanları kazandırılıyor.

Bu kapsamda, Küçükköy Mahallesine projelendirilen parkın yapım işlemleri devam ediyor. Aksu Mahallesi muhtarlık yanında bulunan parkta ise bakım onarım çalışması gerçekleştiriliyor.

Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanlarının yanı sıra, yetişkinlerin kullanabileceği spor sahaları, bank ve kamelyalar yerleştiriliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Mahallelerimizde değerlendirilebilecek alanları çocuklarımız için oyun parkı, yetişkinlerimiz içinde sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getirmeye devam edeceğiz” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL