Köşe Yazısı

ŞEHİT..!

İYİ Haftalar.. Geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 6 kahraman askerimiz şehit düştü. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan..

ŞEHİT..!

İYİ Haftalar..

Geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 6 kahraman askerimiz şehit düştü. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar diliyorum.

BULANCAK BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK FESTİVALİ… Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “GençFest 2022” gençlik festivali, 3-4-5-6 Haziran 2022 tarihlerinde ilçemizde gerçekleştirilecek. Bu haber şu zorlu günlerde içimizi ısıttı ve yüzlerimizi biraz olsun güldürdü. Birçok etkinliğin ve konserin de yapılacağı festivale ilçe halkımızın da ilgisinin yoğun olacağını düşünüyorum. Böylesine güzel bir festivali ve etkinlikleri bizlere sunmak için seferber olan Belediye Başkanımız Recep Yakar’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum, festivalin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında; “Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan, vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Yurtdışındaki yapının başlarında da Erdoğan’ın aile bireyleri geliyor. O yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartma istiyorlar paravan yapı üzerinden.” açıklamalarında bulunarak bir video paylaştı. Videoda bahsi geçen TÜRGEV ve ENSAR Vakfı da haklarındaki iddiaları reddettiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun iddialarıyla ilgili; “Bir Cumhurbaşkanının ailesini hedef alarak böyle bir süreci işletmek akıl karı değildir.” diyerek konuyla ilgili yasal yollara başvurulacağını belirtti. Sürecin takipçisi olacağız.
Giresun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kayyum olarak görevlendirilen Av. GÜLTEKİN UZUNALİOĞLU’nun görevlendirilmesiyle çok doğru bir karar alınmış oldu. Umut ederim ki Kalıcı Başkan olur ve CHP kazanır.

Giresunspor sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Bu kadar güçlü takımların yer aldığı bir ligde, ilk senemizde ligde kalmak gerçekten başarıdır. Yeni sezonda da güzel işler yapacağız ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz.
Pazarsuyu Spor Kulübü’nün sezonu tamamlamasına 3 maçı kaldı. 9 puanla 3. sırada yer alıyoruz. Şampiyonluk hedefimiz hala devam ediyor. Giresunspor’a ve Pazarsuyu Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum.

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4062’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL