Yerel

Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın ailesine şehadet belgesi verildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde görevliyken şehit olan P. Söz. Er İsmail Ünal’ın Şehadet Belgesi, Giresun Valisi Sayın Enver Ünlü tarafından ailesine takdim edildi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın ailesine şehadet belgesi verildi

Şehidimizin Espiye ilçesi Boncukcu Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesinde ikamet eden ailesini, ziyaret eden Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, ailenin acısını paylaşarak, baş sağlığı dileklerini yineledi ve sabırlar diledi.
Vali Ünlü, okunan duaların ardından Şehadet Belgesini, Şehidimizin babası Fehmi Ünal ve annesi Sema Yıldırım Ünal’a teslim etti.
Şehidimizin annesine, babasına ve akrabalarına bir kez daha sabr-ı cemil dileyen Vali Ünlü, Devlet olarak, Millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek “Şüheda gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar, O rükû olmasa, dünyada eğilmez başlar… Aziz Şehidimiz P. Söz. Er İsmail Ünal’ın Şehadet Belgesini değerli ailesine takdim ettik. Rabbim rahmetiyle tecelli etsin; cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın.” ifadelerini kullandı.
Duygusal anların yaşandığı Şehadet Belgesi takdiminde Vali Ünlü’ye eşi Sema Ünlü, Espiye Kaymakamı Taner Tengir, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer ve eşi Elif Özer, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mustafa Modaoğlu, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Alper Gündoğdu ve askeri personel eşlik etti.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 25 Kasım Cuma günü bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşları ile birlikte 21 yaşındaki P.Söz.Er İsmail Ünal da şehit olmuş, anne ve babasının isteği üzerine Espiye ilçesi Çam Mahallesinde bulunan Çam Kabristanlığında defnedilmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL