Köşe Yazısı

ŞEHİT!..

İYİ Haftalar… Giresun dün şehidini ağırladı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Irak’ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan Giresunlu Kahraman..

ŞEHİT!..

İYİ Haftalar…

Giresun dün şehidini ağırladı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Irak’ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan Giresunlu Kahraman askerimiz Piyade Sözleşmeli Er İSMAİL ÜNAL, şehit oldu. Kahraman şehidimizin acı haberi, ilimiz Güce ilçesinde yaşayan ailesini ve bizleri yasa boğdu. Hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yüce Türk Milletimizin, Giresun’umuzun başı sağ olsun.

Konya’da bir barınakta çalışan görevlinin herkesin gözü önünde bir köpeği, kürekle kafasına vura vura öldürdüğü görüntüler insanlığımızdan utandırdı. Kanımız dondu bu vahşet karşısında. Köpekleri kürekle vura vura öldüren barınak çalışanı, onu sakince izleyen diğer çalışanlar ve bu görüntüleri iyi olmuş diyerek destekleyenler. Hepsi aynı toplumsal tehlikenin parçaları. Konya Büyükşehir Belediyesinde bu katliamın emrini verenlerde ceza almalıdır!

Giresun Amatör Ligi’ndeki hakemlerin bilgi yetersizliği ve kural hataları ligdeki takım, hoca ve de yöneticileri çileden çıkarıyor. Hakemlerin basit hataları ve savunmaları çok komik haller alıyor. Hakem maç sonrası “Polis kamerasına bakarak” kırmızı kart gösterdim demesi ise büyük gaf! Bu lig, bu hakemler düzelmezse kavga olmadan geçmez. Hakemler tam bir tahrikçi durumunda maç yönetiyor. Bu yazışmadan da başka bir şey yapılamıyor. Rahatlıkları da bundan kaynaklanıyor. Yetkilileri uyarıyorum.

Bulancakspor kendi sahasında ve seyircisi önünde ikinci galibiyetini aldı. Takımımızı kutlar, başarılarının devamını dilerim. Bulancak derbisinde gülen taraf Bahçelievlerspor oldu. Zevkli ve çekişmeli geçen maçta taraftarlar bol gollü bir karşılaşma izlediler. Her iki takımımıza da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4248’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL