Köşe Yazısı

SEÇİM BİTTİİİ.!

İYİ Haftalar… Verdik Yetkiyi, Gördük Etkiyi… Her şey seçime kadar mıydı? İktidar işçi, memur ve emekliye verdiği sadaka gibi maaş zamlarını vergilerle alıyor. Ne anladık bu işten? Seçimden önce Gabar..

SEÇİM BİTTİİİ.!

İYİ Haftalar…

Verdik Yetkiyi, Gördük Etkiyi… Her şey seçime kadar mıydı? İktidar işçi, memur ve emekliye verdiği sadaka gibi maaş zamlarını vergilerle alıyor. Ne anladık bu işten? Seçimden önce Gabar petrolü müjdesi veren hükümet seçim sonrasında akaryakıta rekor düzeyde zam yaptı. Gabar petrolü bitti mi? 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece akaryakıt fiyatlarına zam geldi. Memurlar, daha zamlı maaşlarını almadı. Asgari ücretliler de… Emekli aylıklarını konuşmaya gerek yok! Kaşıkla verip, kepçeyle aldılar bile!!! Akaryakıta gelen zam ile birlikte tarladan sofraya her şey zamlı olacak. Ülke de her şey ateş pahası. Vergi yükü altında eziliyoruz. Saray sefa sürüyor, cefayı halk çekiyor. Yanlış yönetilen ekonomik politikanın bedeli bu. Yazıklar Olsun…

Emekli maaşlarına zam oranı muhalefetin çağrılarına rağmen % 25 oranında TBMM’den geçti. 16 milyon emekli seyyanen zamdan mahrum bırakılırken, kök maaşı 7 bin 500 liranın altında olan 6 milyon emekliye de hiç zam verilmedi. Fatura resmen emekliye kesildi. Utanması gerekenler utanmadıkça, yapılması gerekenler yapılmadıkça, emeklinin çilesi bitmeyecektir.

Türkiye’nin Belası “TERÖR ve TARİKAT’lar” gayretle Türkiye’yi bitirmeye ve şeriat sistemine dönüştürmeye çalışıyorlar. ATATÜRK gibi bir lidere sahip olmasaydık çoktan şeriatla idare edilecektik ya da hangi milletten olacağımız belli olmayacaktı. Türkiye’ye sahip çıkalım. Yurdun her yerinden mültecilere Tepki var sayıları 13 milyonun üstünde yani iki yıl sonra 16 milyon sonuç nereye gidiyor?

Ülke olarak olumsuzluklar ile savaşırken güzel bir haberin gelmesi biraz da olsa tebessüm ettirdi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tarihi bir başarı elde ederek göğsümüzü kabarttı. Milletler Ligi’nde ev sahibi ABD’yi mağlup ederek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, şampiyonluk maçında Çin’i devirerek altın madalyanın ve kupanın sahibi oldu. Millilerimiz Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın en büyüğü oldu. Sizlerle ne kadar gurur duysak az. Gururumuzsunuz FİLENİN SULTANLARI…

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4479’uncu Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL