Köşe Yazısı

SEÇİM AVANSLARI

İYİ Haftalar… Bugünden başlayarak devletin bütün ödemelerinde “Avanslar” olacak. Emekliye, Asgari ücrete, üreticilere ve daha birçok şeylere yeter ki iktidar güçlü görünsün.. Böylelikle halkı etkileme sistemi yaratılacak, ben merak ediyorum…

SEÇİM AVANSLARI

İYİ Haftalar…

Bugünden başlayarak devletin bütün ödemelerinde “Avanslar” olacak. Emekliye, Asgari ücrete, üreticilere ve daha birçok şeylere yeter ki iktidar güçlü görünsün.. Böylelikle halkı etkileme sistemi yaratılacak, ben merak ediyorum. Hükümet Fındığa 65 TL verirse bu üreticiler kime oy verir? Bana göre iktidara verir. Peki ya sonrası?? Hayırlısı olsun.

Covid-19 bitti derken ( ki bitmedi) şimdi MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ görülmeye başladı. Allah’ım bizi korusun.

Batı Karadeniz’de yağmurdan oluşan heyelan ve Seller büyük tahribatlar yaptı. Karadeniz’in kaderi heyelan ve seller. Bunların önlemleri hep olduktan sonra düşünülüyor. Bu da eksiklik.

SEDAT PEKER imzalı sansasyonlar sanal alemde dolaşıyor. Gördükçe insanlıktan nefret eder durumdayız. Çünkü bu kişiler önde olan kişiler. Yazılar olsun demekten başka çare yok. Atasözü var “Ne Ekersen, Onu Biçersin” işte bu.

Temmuz ayı günü dolan memurların tayin ayı. Gidenlere Uğurlar Olsun, Gelenler hoş geldin diyoruz. Gidenlerin gayret ve emeklerine Teşekkürler ederim.

Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bir yandan da transfer haberleri yavaş yavaş geliyor. Şuana kadar yerli ve genç oyuncu transferleri açıklandı. Bundan sonraki günlerde de yabancı transferler açıklanacaktır. İnşallah bu sezona iyi bir başlangıç yaparız. Takımımızın 1.kamp döneminde iskelet kadrosunu oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum. 2.etap hazırlık çalışmalarında kadromuzun hazır hale gelmesi gerekiyor. Başarılı bir sezon geçirmemiz için başarılı bir transfer politikası izlememiz gerekiyor. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü Başkanı olarak, Başkan Yardımcısı Özdemir Bozatlıoğlu ile birlikte lige çok iyi hazırlanıp Giresun 2. Amatör kümede hiç zaman kaybetmeden bir üst lige çıkacağız.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4097’nci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL