Sağlık

Şebinkarahisar Sosyal Bilimler MYO Tralli Travma Rallisi’nden Başarıyla Döndü

Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Gazi Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı 6. Tralli Travma Rallisinde önemli başarıyla döndü.

Şebinkarahisar Sosyal Bilimler MYO Tralli Travma Rallisi’nden Başarıyla Döndü

Gazi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda 6.’sı düzenlenen Tralli Travma Rallisi’nde öğrenciler can kurtarmak için yarıştı. Yarışmada öğrenciler almış oldukları eğitimleri uygulama fırsatı buldu.

18 Mayıs Çarşamba günü Ankara’da Gazi Üniversitesi Gölbaşı yerleşkesinde düzenlenen 6. Tralli Travma Rallisinde iki ekipte 12 öğrenci ile katılan Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri genel klasmanda birincilik ve ikincilikle dönerek büyü başarı elde etti.

17 üniversitenin 24 ekiple yarıştığı organizasyonda;  triaj ralli etabı birincisi, Erişkin İleri Yaşam Desteği Eğitimi (İLYAD) birincisi,  gebe travmalı hasta etabı birincisi, dar alan etabı ikincisi ve yüksekten düşme etabı ikincisi oldu.

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aşkın Tekin, yarışma süresince konaklama, ulaşım gibi destek verenlere teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL