Köşe Yazısı

SAYIN VALİMİZ..

İYİ Haftalar… 11.08.2023 tarihli köşe yazımda Vali Enver Ünlü’nün Manisa’ya atandığını Basın camiasının hiç üzülmediğini Şahsım olarak da “GELEN, GİDENİ ARATMAYACAK” tır ifadesini kullandım. 05.09.2023 Salı günü saat 17.00’da Sayın..

SAYIN VALİMİZ..

İYİ Haftalar…

11.08.2023 tarihli köşe yazımda Vali Enver Ünlü’nün Manisa’ya atandığını Basın camiasının hiç üzülmediğini Şahsım olarak da “GELEN, GİDENİ ARATMAYACAK” tır ifadesini kullandım. 05.09.2023 Salı günü saat 17.00’da Sayın Valimiz MEHMET FATİH SERDENGEÇTİ Giresun Basın camiasıyla makamında görüşme talebimize olur verip samimi bir şekilde karşılayarak ilk valilik yerinin Giresun olmasına memnun kaldığını ve daha önceden okul hayatının bir kısmının Giresun’da olduğunu ifade ederek komşu il Ordulu olduğundan da karakter yapımızı ve ifadelerimizi çok iyi anladığına kanaat getirdim. İnanıyorum ki çok faydalı Giresun’a yakışır şekilde görev yapacaktır. BASIN’a verdiği değer için de TEŞEKKÜR ederim. Basın, Halkın gözüdür, kulağıdır, kalemidir.

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Olağan Kongresi yapıldı ve İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı YAKUP KARAKAYA oldu. Değişim iyidir. Başkan Karakaya’ya yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.CHP Giresun Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde ise mevcut başkan Av. MURAT BEKTAŞ yeniden başkan seçildi. Hayırlı olsun, başarılar dilerim.

2023-2024 eğitim öğretim yılı Pazartesi günü ilk ders zilinin çalması ile başlayacak. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize başarılı ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.

Covid-19’un Omicron varyantının bir alt türü olarak bilinen Eris varyantı dünyada yayılmaya devam ediyor. Dünya sağlık Örgütü (DSÖ) Eris’i ‘Dikkati çeken varyant’ şeklinde tanımladı. Dünya çapında birçok kişinin ölümüne neden olan Eris, hızlı yayılması ile biliniyor. Bakan Koca, varyantın Türkiye’de görülmediğini söylediği ancak herkesi dikkatli olmaya davet etmekte fayda var!

Giresunspor, ligin 5.haftasında Manisa Futbol Kulübünü ağırlayacak. Eyüp maçından sonra 3 gün izin kullanan ekibimiz Manisa maçı hazırlıklarına başladı. Milli arada ise takımımız 10 Eylül Pazar günü Süper Lig temsilcisi Samsunspor ile hazırlık maçı oynayacak. Gençlerimiz sahada iyi mücadele ediyor ama tecrübesizliğimizden dolayı puanlar kaybediyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4531’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL