Spor

Samugüneyspor Amatör Ruhla Mücadelesine Devam Ediyor

Samugüneyspor Teknik Direktörü Yalçın Aydın,  amaçlarının sportif başarı ile birlikte güzel bir ortam sağlayarak amatör ruhla mücadelemizi sürdürmek olduğunu belirtti.

Samugüneyspor Amatör Ruhla Mücadelesine Devam Ediyor

Teknik Direktör Aydın Samugüneylilerden bir destek alamadıklarının altını çizerek: ” Samugüneyspor Başkanı Sezgin Özcan ve ben 5 yıldır bu takımı sahaya çıkarmaya çalışıyoruz.Bu takımı kurmuş olan Samugüney’lilerden  hiçbir destek alamıyoruz.Kimsenin umurunda değil. Muhtarı, zengin işadamları, köylüsü  kimse bir top dahi desteğimiz olsun demiyor. Başkan, ben ve  bazı oyuncularımız  da dahil cebimizden para harcayıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Maçlara oyuncularımızın  araçlarıyla gidiyoruz. Maç kahvaltılarını  takımın oyuncuları üstleniyor. Güzel bir aile ortamı oluşturduk. Hiçbir takım da göremezsiniz  bir oyuncunun bütün takıma kahvaltı ısmarladığını. Hiçbir oyuncum 1 TL para almıyor. Zaten öyle bir imkanımız yok. Bende hoca olarak 5 yıldır bu işi yapmaktayım. Sadece amatör ruhla sahaya çıkıp spor yapmak isteyen oyuncularla  birlikteyim. Bazı takımların sahaya çıkacak maddi durumları bile olmadığı şu zor zamanlar da  bile takımı sahaya çıkarmayı başardık. Talihsiz bir sezon geçiriyoruz  aslında iyi oynadığımız  maçlardan şanssız mağlubiyetler aldık.

Amacımız sportif başarı ile birlikte güzel bir ortam sağlayarak amatör ruhla mücadelemizi sürdürmek. Samugüney camiasından  kimse destek vermese bile  5 yıldır olduğu gibi mücadelemizi oyuncu grubumla  birlikte devam ettireceğiz. Yönetimimiz dahi olmadan önceki sezonlarda zirveye oynayan bir takım olduk. Bu sezon da elimizden geleni yapıp ligi olabildiğince üst sıralarda  bitirmeye gayret edeceğiz. Kısıtlı kadro ve maddi imkanlarla  keyif alan ve keyif veren bir takım olmaya çalışıyoruz. Bunları söylerken tabi ki bize destek verenleri de unutmayalım.  Samuguney köyü ile alakası olmayan birkaç kişiden maddi destek aldık.” ifadelerini kullandı.

Samugüneyspor Giresun 1.Amatör Ligi C grubunda ilk yarının son maçında 16 Ocak Pazar günü deplasmanda Camili Örnekspor ile mücadele edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL