Spor

Şampiyonlardan Müdür Bulut’a Ziyaret

Giresunlu sporcular Aysu Bektaş ve Adnan Kılıç ile antrenörlerinden Giresun Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Bulut’a ziyaret.

Şampiyonlardan Müdür Bulut’a Ziyaret

Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Aysu Bektaş ile Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonasında Türkiye 3.sü olan Adnan Kılıç ile sporcuların antrenörleri Ömer Has, Ercan Çağlayan ve Oğuz Akkaya Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’u ziyaret ettiler.

Sporcuları başarıları nedeniyle ayrı ayrı tebrik eden İl Müdürü Bulut “İlimizi en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Sizler bizim iftihar vesilemizsiniz. Başarılarınıza katkıda bulunan antrenörlerimizi, özveriden kaçınmayan kıymetli ailelerinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Her alanda iddiası olan bir Giresun diye her fırsatta ifade ettiğimiz gibi, sporcularımız da her branşta iddiaları bulunduğunu ve bu iddialarında da ne kadar haklı ve başarılı olduklarını ispat ediyorlar. Biz sporu birkaç branştan ibaret saymıyoruz. Bugüne kadar başarımız olmayan branşlarda da sesimizin artık çok yüksek çıktığına şahit oluyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL