Köşe Yazısı

SAHİPSİZ FINDIK.!

İYİ Haftalar… Üretici mağdur, üretici isyanda… Fındık sezonunun sona ermesiyle birlikte fındık fiyatlarındaki düşüş hem fındık üreticisini hem de esnafı kara kara düşündürüyor. Üretici mahsulünün para etmediğinden dert yanarken, esnafta..

SAHİPSİZ FINDIK.!

İYİ Haftalar…

Üretici mağdur, üretici isyanda… Fındık sezonunun sona ermesiyle birlikte fındık fiyatlarındaki düşüş hem fındık üreticisini hem de esnafı kara kara düşündürüyor. Üretici mahsulünün para etmediğinden dert yanarken, esnafta artan fiyatlardan şikâyetçi. Fındık üreticisi ve esnafların, yetkililerin bu olaya bir an önce el atması lazım ve hem fındık fiyatlarının artması ve de artan enflasyonun bir an önce düzelmesi lazım, insanlar geçim sıkıntısı çekiyor, umarım bu iş bir an önce düzelir. Karadenizlilerin çoğunluğunun geçim kaynağına ilgi gösterilmezse umarım seçimde de Karadenizli ilgi göstermez.

Haziran 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, MİLLET İTTİFAKI’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu. Ancak 6’lı masa bir aday üzerinde hala uzlaşmış değil. Masada adaylık için çatlak sesler çıkmasına rağmen, KILIÇDAROĞLU her fırsatta adaylık sinyalleri vermeye devam ediyor. Bizler de kimin aday gösterileceğini merakla bekliyoruz.

Giresunspor Kayseri’de iyi bir kamp dönemi geçiriyor. Takıma yeni gelen oyuncuların takıma uyum sağladığı ve bu kamp döneminin Giresunspor için iyi geçtiğini söyleye biliriz. Yeşil beyazlı ekibimiz verilen bu arayı iyi değerlendirip Alanya maçından mutlak üç puan almalıdır ve üst sıralara doğru çıkacaktır.

Bulancakspor’da Başkan Recep Yakar göreve gelir gelmez çalışmalara başladı. Başkan Yakar ve ekibine yeni sezon öncesi başarılar dilerim ve inşallah bu sezon güzel bir sezon geçirir Bulancakspor’u bir üst ligde görürüz. Zor fakat başarmak şart.

Pazarsuyu Yıldız Spor kulübü geçtiğimiz Çarşamba günü sahaya inerek sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik ekip ve oyuncuların birbirleriyle kaynaşmasıyla birlikte bu sezon ligde ses getiren Bir Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü göreceğiz.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4181’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL