Köşe Yazısı

SADAT.?

İYİ Haftalar… CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (SADAT) önüne gitti. KILIÇDAROĞLU’na çok sayıda CHP’li..

SADAT.?

İYİ Haftalar…

CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (SADAT) önüne gitti. KILIÇDAROĞLU’na çok sayıda CHP’li vekil de eşlik etti. CHP lideri; “Önünde bulunduğumuz SADAT paramiliter bir kuruluştur… Burası terörist yetiştiren bir kurumdur” diye konuştu. Seçim güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan KILIÇDAROĞLU; “Seçimi gölgeleyecek, seçimin güvenliği sarsacak herhangi bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saray’dır” ifadelerini kullandı… Demek ki siyasi partiler HDP gibi terörist örgütler yaratmaya başladı. Bu da kime fayda kime zarar verecek? Göreceğiz. Anlaşılan siyaset kötü gidiyor.

45. ULUSLARARASI GİRESUN AKSU FESTİVALİ, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok renkli geçecek… 19-22 Mayıs tarihleri arasında kutlayacağımız “Mayıs Yedisi Şenliklerimiz” ilimizin geleneklerinin ve göreneklerinin ulusal düzeyde tanıtılması için çok önemli bir yere sahip. Bu yılki Aksu Festivalimizde, 6 sanatçı konser verecek, yerli-yabancı ekipler katılacak ve 23 ülke stant açacak. Aksu Festivalimiz yıllardır hiçbir kesintiye uğramadan, vatandaşlarımızla coşkuyla kutlanıyor ve kutlanmaya da devam edecektir. Şenlik alanları hazır ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 2 yıldır pandemi nedeniyle ertelenen festivale katılımın bu yıl yoğun olacağını düşünüyorum. Tüm hemşehrilerimiz, yöresel kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak adına katılım etkinliklere katılım sağlamalı. Aksu Festivalimizin şimdiden ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Covid-19’da son 24 saatte yapılan 120 bin 183 testte 1154 vaka tespit edildi. Vaka sayılarımız henüz binlerin altına düşmüş değil tedbiri elden bırakmayalım.

Giresunspor bu hafta evinde bir puan daha aldı. Sezonun son iç saha maçında Başakşehir’i ağırladık. Sahadan 1-1’lik skorla berabere ayrılarak puanımızı 45’e çıkardık. Bu sezon Giresunspor’un iyi işler yap-tığını düşünüyorum. Lige çıktığımız ilk senemizde ligde kaldık. Bu en büyük başarıdır.

Pazarsuyu Spor Kulübü, bu hafta evinde Teyyaredüzüspor’a yenildi. Bunlar nazar boncuğu olsun. Yeni bir ekibiz. Tecrübe kazanıyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi işler yapacağız. Çalıştıkça, maç tecrübesi edindikçe daha iyi sonuçlar alacağız. Giresunspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4052’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL