Güncel

Rektör Can, 3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nı Ziyaret Etti

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Trabzon Şenol Güneş Kompleksinde gerçekleşen 3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’na katıldı.

Rektör Can, 3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin himayelerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde düzenlenen 3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı, 4-5 Mart 2022 tarihlerinde Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez’in açılışını yaptığı ve Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can’ın da katıldığı  fuarda yaklaşık 200 firma stant açarak, paydaş üniversitelerin öğrencileri ile bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.
Kariyer Fuarı’na katılan firmalar arasında Giresun’dan da, Akın Çorap A.Ş, Gezmişler Holding, Girsan Silah Sanayi A.Ş.,Gaffaro Ahmet Ak Gıda Ltd.Şti. de yer aldı.
Giresun Üniversitesi birimlerinden yaklaşık 500 öğrencinin de katıldığı 3.Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı oldukça verimli geçti.
Gerçekleşen ziyaret sonrası Giresun Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Fuara katılan öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunan ve her etkinlikte desteklerini esirgemeyen Kardağ-Fatsu firmasına, Afta Market firmasına ve ücretsiz otobüs tahsis ederek öğrenci transferimize katkı sağlayan  Giresun Belediyesi ve Espiye Belediyesine çok teşekkür ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL