Köşe Yazısı

REGAİP KANDİLİ…

İYİ Haftalar… Mübarek Ramazan ayını da içinde barındıran üç ayların ilk kandili olan Regaip Kandilini idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek kandil gecesinin rahmet ve bereketinden tüm İslam aleminin nasipleneceğine..

REGAİP KANDİLİ…

İYİ Haftalar…

Mübarek Ramazan ayını da içinde barındıran üç ayların ilk kandili olan Regaip Kandilini idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek kandil gecesinin rahmet ve bereketinden tüm İslam aleminin nasipleneceğine inanıyorum. Üç aylar, her şeyden önce bir arınma ve yenilenme mevsimidir. Dolayısıyla rahmet, bereket ve mağfiret dolu bu günleri müminlere açılmış bir fırsat kapısı olarak bilerek bu gün ve geceleri Rabbimizin rızasını kazanmak için vesile kılalım. Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah’a yakınlaştıran günlerdir. Regaip Kandilinin ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, sağlık ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alacak olan Giresun Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin (TGB) yaklaşık 10 bin metrekarelik alanı Giresun Üniversitesi’ne tahsis edildi. Bu Alan Yeterli Mi? Faaliyete geçmesiyle birçok girişimci, akademisyen ve şirketlere sağladığı muafiyetler sayesinde ARGE alanında nitelikli çalışmaların ticarileşeceği ve geliştirileceği önemli bir bölge haline geleceği beklenen TEKNOPARK, ülkemizin milli ARGE atılımlarına katkıda bulunacaktır diye düşünüyorum. Birçok nitelikli personel istihdamının da sağlanacağı düşünülürse bu alan yetersiz kalabilir ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor.

 

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar endişe verici bir hal aldı. Karın yağmaması kuraklık riskinin yanı sıra enfeksiyon hastalıklarında da artışa yol açtı. Sıcak ve yağışsız hava viral virüslerin de üreyip çoğalmasına sebep oluyor. Zaten artan grip vakalarından da bunu gözlemlemek mümkün. Herkes tedbirini almalı, kalabalık ortamlarda maske takılmalı diye düşünüyorum.

 

Giresunspor süper lig lideri Galatasaray’ı konuk ediyor. Bu maç çok zor ve çetin geçecek. Takımımız bu maçta seyircisinin de desteğiyle birlikte sahadan en az bir puan almalı. İlk maçı kazanmıştık, ligin ikinci yarısının Gİiresunspor için en zor maçlarından bir tanesi. İnşallah bu maçtan puan veya puanlar alırız.

Bulancakspor ikinci yarıya hazırlanıyor. Takımımız ligin ikinci yarısında iyi sonuçlar alacaktır. Ben takımımıza güveniyorum. İkinci yarıya iyi bir şekilde başlayacaktır ve üst sıralara doğru tırmanacaktır, Bulancakspor’umuza başarılar dilerim.

Pazarsuyu Yıldızspor kulübü Çotanak gençler maçına hazırlanıyor. Bu maç zor bir maç olacak inşallah bu maçtan üç puanla ayrılan taraf biz oluruz. Takımımıza başarılar dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4307’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL