Köşe Yazısı

RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN…

İYİ Haftalar… Öncelikle İslam Âleminin Ramazan Ayının bitimindeki Ramazan Bayramımızın mübarek olmasını dilerim. Üç gün sürecek olan bu kutlama ilk zamanlarda Şükür Bayramı daha sonra Şeker Bayramı son olarak da..

RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN…

İYİ Haftalar…

Öncelikle İslam Âleminin Ramazan Ayının bitimindeki Ramazan Bayramımızın mübarek olmasını dilerim. Üç gün sürecek olan bu kutlama ilk zamanlarda Şükür Bayramı daha sonra Şeker Bayramı son olarak da Ramazan Bayramı olarak andık. Sağlıklı, Mutlu Nice Bayramlar Dilerim.

Yurdumuzdaki Ekonomi ve Siyaset karışıklığı Ukrayna- Rus Savaşını gölgede bıraktı. Vatandaşın Ekonomi sıkıntısına, son olarak da siyasetteki karışıklıklar bunalım yaratıyor. Altı Parti Liderinin birleşimini kabul etmeyip bu birleşimi dağıtmak isteyenler tüm enerjileri ile uğraşıyorlar. Son olarak da Uşak Valisi FUNDA KOCABIYIK’ın Ankara’ya alınması siyasetteki Doyumsuzluğu ve de Adaletin nasıl çalıştığının göstergesi. Açıkçası Korkusuz olması gereken ADALET maalesef korku yuvası halinde. Eskiler adaletli insana Hazreti Ömer Adaleti var derdi, Şimdilerde?

Bulancak Belediyesi’nin son dönemde yaptıkları çalışmalar ve projeler dikkat çekmeye devam ediyor. Çalışınca güzel şeylerin olduğunu hep birlikte görüyoruz. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birçok projede hız kazanmış, vatandaşlar da heyecanla bekliyor. Millet bahçesi, sahil parkı, bisiklet yolu ve yürüyüş yolu gibi birçok güzel iş ilçemize kazandıracağı günü bekliyor. Çalışmaların en kısa zamanda bitmesi ümidiyle umarım ilçemize hayırlı olur…

Giresunspor bugün evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Bu karşılaşmadan galibiyet almamız halinde ligde kalmayı garantileyeceğiz. Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmadan üç puan alacağımızı düşünüyorum.

Bulancakspor 30 Nisan Cumartesi günü saat: 14:00’da çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Ya Bölgesel Amatör Lig’de devam edecek ya da bir alt lige düşecek. Pazarsuyu Spor Kulübü, 30 Nisan saat 14:00’de evinde ilk maçına çıkıyor. Evimiz de oynayacağımız bu ilk maçımızda galibiyet alırız inşallah. Ligin ilk haftasında deplasmanda 3 puan aldık, evimizde de 3 puan alalım. Giresunspor’umuza, Bulancakspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4034’üncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL