Yerel

Piraziz’e Modern Yeni Hükümet Konağı Yapılıyor

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün üzerinde durduğu ve yakın takibi ile Giresun İl Özel İdaresi tarafından Piraziz ilçesine yeni bir hükümet binası yaptırılıyor.

Piraziz’e Modern Yeni Hükümet Konağı Yapılıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun üzerinde durduğu ve özel önem verdiği hükümet konağı yapım çalışmaları tüm ülke çapında olduğu gibi Giresun ’dada devam ediyor. Giresun Valisi Enver Ünlü’nün üzerinde durduğu ve yakın takibi ile Giresun İl Özel İdaresi tarafından Piraziz ilçesine yeni bir hükümet binası yaptırılıyor. Yeni yapılan Piraziz Hükümet Konağı binası bitirildiğinde ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları yeni hükümet binası içinde hizmet verecek. Pirazizli vatandaşların hizmetlerini tek bir yerde rahat ve konforlu bir şekilde yerine getirmesi için dizayn edilen hükümet konağı 3000 metrekare arsa üzerine 4 katlı son derece modern bir şekilde yapılacak.
Yeni Hükümet Konağı binasının dış cephesinin yalıtıma uyumlu olacağı ve enerji tasarrufu için son derece önemli olduğu vurgulandı. Aynı şekilde yeni hükümet konağı binasının merkezi ısıtma ve soğutma sistemiyle donatılacak olması da enerji tasarrufuna ayrıcalık katmış olacak. Hükümet Konağının dış cephesinin doğal taş kaplamayla yapılacak olması estetik açıdan ilçede ayrıca görünüm anlamında güzel bir yere sahip olacak. Piraziz ilçesine yapılan yeni hükümet binasında çok amaçlı konferans salonu, kapalı otoparklarda bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL