Köşe Yazısı

PARTİLER BİRLEŞİM ARAYIŞINDALAR

İYİ Haftalar… Seçime 50 gün kala saraydaki hesapların siyaset dengelerine uymadığı bir süreç yaşıyoruz. Cumhur İttifakı genişlemeye çalışıyor fakat tuttuğu her yeni dal kuruyor. Bir kişinin en zayıf anı, kendisine..

PARTİLER BİRLEŞİM ARAYIŞINDALAR

İYİ Haftalar…

Seçime 50 gün kala saraydaki hesapların siyaset dengelerine uymadığı bir süreç yaşıyoruz. Cumhur İttifakı genişlemeye çalışıyor fakat tuttuğu her yeni dal kuruyor. Bir kişinin en zayıf anı, kendisine en çok güvendiği andır. Siyasette de geçerli olan bir söz bu. Yeniden Refah Partisi ile başlattıkları diyaloğun olumlu sonuçlanacağından o kadar emindiler ki her aşamayı bizlerle paylaştılar. Ama Yeniden Refah Partisi iktidarın yaptığı teklifi kabul etmedi. Merak ediyorum eğer Yeniden Refah Partisi ile bu ittifak olsaydı, “Erbakan’ın asıl devamı bizde.” propagandası mı yapılacaktı? Şimdi de Hür Dava Partisi’nin (HÜDA PAR) de ret edeceği konuşuluyor. Mehmet Şimşek’in de sarayla görüşmeden sonra AKP saflarında yeniden boy göstereceği beklentisi de boş çıktı. Saray’da hesaplar alt üst oluyor herhalde.?

 

İlçemizde Yaklaşık 2500 m2 alan üzerine kurulan Bulancak Yeni Belediye Binası, meydanı ve yeraltı otoparkı 23 Nisan’da açılacak. İlçemize güzellikler ve kolaylıklar sağlayacağını düşündüğümüz bu çalışmaların son bulacak olması sevindirici. Şimdiden Bulancak’ımıza değer katacak olan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.

 

COVID-19 artık bir tür mevsimsel grip halini aldı. 3 yıllık sürede virüs yapısı değişikliğe uğradı ve ağır hastalık oluşturma ihtimali azaldı diyen uzmanlar, son dönemde pozitiflik oranlarında bir miktar artış olduğunu belirtiyorlar. Hasta olan kişilerin mutlaka kendisini izole etmesi, kalabalık, kapalı ortamlarda maske takması gerektiği de yapılan uyarılar arasında. Havalar bir iyi bir kötü giderken sağlığımıza dikkat etmeliyiz ve sağlıklı beslenmeliyiz.

 

Giresunspor, Milli takım arasında lig hazırlıklarını sürdürüyor. Yarın, Orduspor 1967 takımı ile hazırlık maçı yapacak. Saat 15.00’da Ordu’da oynanacak karşılaşma inşallah güzel geçer. Giresunspor, haftaya ligin 27. haftasında Alanyaspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşmalardan bir tanesi olacak gibi. Umarım bol gollü bir maç izleriz. Geçen hafta ligi bay geçmiştik, bu hafta ise Milli Takım arası var. Bu süreçte ne kadar çalışıldı Alanyaspor maçında izleyip göreceğiz.

 

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4363’üncü günü…

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL