Yerel

Özel Çocukların Sevgiyle Yaptığı Çalışmalar Sergilendi

Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe Müdürlüğü öğrencilerinin okul bünyesindeki serada kendileri yetiştirdikleri süs ve bahçe bitkileri ile el sanatları atölyesinde ortaya çıkardıkları ürünler sergilendi.

Özel Çocukların Sevgiyle Yaptığı Çalışmalar Sergilendi

12 Mayıs 2022 Perşembe günü şehrimizin işlek alanlarından Gazi Caddesi üzerindeki mekânda düzenlenen serginin açılışı Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından yapılırken, sergilenen ürünler ziyaretçiler ve vatandaşlar tarafından beğeniyle gezildi. Serginin açılışında il milli eğitim yöneticilerimiz ile okullarımızdan yönetici ve öğretmenlerle özel çocuklarımız, aileleri ve vatandaşlar da yer aldı.

Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven sergilenen ürünleri tek tek gezerek, öğretmenlerden bilgi aldı. Sergide özel çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi.

Müdür Tosunoğlu sergi ile ilgili değerlendirmesinde; Sergilenen ürünlerin, özel çocuklarımızın kalite bir eğitimle neler başarabildiğine güzel bir örnek olduğunu belirtti. Nitelikle eğitim kadromuzla çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini dile getirdi. Sergilenen eserlerin ortaya çıkmasında emeği ve katkısı bulunan yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile ailelerine teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL