Spor

“Özel Çocuklarımızla Tribünler Daha Bir Güzel”

Giresun Tirebolu Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu (III. Kademe)’de eğitim gören özel öğrencilerimiz çok sevdikleri Giresunspor futbol takımını tribünden izleyerek takımına destek verdi.

“Özel Çocuklarımızla Tribünler Daha Bir Güzel”

Özel çocukların, 2 Aralık 2021 Perşembe günü, saat 13.00’de Çotanak Spor Kompleksinde oynanan Giresunspor-Ankara Demirspor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesini tribünden izleyerek büyük mutluluk yaşadı.

Tribünde özel çocuklar Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu yönetici ve öğretmenleriyle refakat ederken, Şube Müdürü Murat Yavuz da bu anlamlı etkinlikte özel eğitim öğrencilere eşlik etti.

Mücadele öncesinde futbolcularla da bir araya gelme fırsatı da bulan özel çocuklar maç süresince sevinç ve heyecanla takımı desteklerken, maç sonu Giresunspor’un 4-2’lik galibiyetle tur atlaması sonrası mutlulukları görülmeye değerdi. Özel öğrencilerin Giresunspor maçını tribünden izlemeleri 3 Aralık Dünya Engeliler Günü öncesi kendilerine güzel bir hediye oldu.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, özel çocukların etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür faaliyetlerin çocukların, sosyalleşmelerine ve gelişimlerine olumlu katkılar sağladığını vurguladı. Bu vesileyle tüm özel bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlarken,  desteklerinden dolayı Giresunspor yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL