Güncel

OSB Mesleki Eğitim Merkezleri Toplu Açılışı Gerçekleştirildi

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı gerçekleştirildi.

OSB Mesleki Eğitim Merkezleri Toplu Açılışı Gerçekleştirildi

“Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı” 10 Ocak Pazartesi günü saat 14:00’de Ankara’da Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Giresun 1.OSB’de Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş’un koordinasyonunda, Giresun Merkez ve Bulancak ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezi bürolarının açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 81 İl ile çevrimiçi bağlantı kurularak eş zamanlı yapıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “MESLEKİ EĞİTİME ÖZEL ÖNEM VERİYORUZ”
Açılış töreninde, Türk ekonomisi, sanayisi ve eğitim sistemi adına çığır açan bir projeyi daha gerçeğe dönüştürmenin bahtiyarlığını yaşadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millî Eğitim Bakanlığımız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın iş birliğinde gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgelerinde Mesleki Eğitim Merkezleri Projesi, ülkemizin temel ihtiyaçlarından birini daha gideriyor” değerlendirmesinde bulundu.
Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine online katılım sağlayan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yaptığı paylaşımda;
“Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Törenine katıldık. Bugün Giresun 2. OSB’mizde de Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Sanayinin ve üretimin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağını yetiştirerek istihdam sağlama noktasında Mesleki Eğitim Merkezlerinin hem gençlerimize hem de işverenlerimize önemli bir pusula görevi göreceğine inanıyoruz. Ülkemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL