eğitim Güncel Yerel

Ormancılık Haftası Yarışmaları Ödül Töreni Yapıldı

21-27 Mart Ormancılık Haftası münasebetiyle Giresun genelinde ilkokullar resim, ortaokullar şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

Ormancılık Haftası Yarışmaları Ödül Töreni Yapıldı

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törenle verildi.

Ödül töreninde; İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar ile dereceye giren öğrencilerle okul yöneticileri, öğretmenleri ve Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları da hazır bulundu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Müdür Tosunoğlu, Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş ve diğer davetliler tarafından takdim edildi. Belge takdimi sonrası dereceye giren eserlerin yer aldığı sergi davetliler tarafından beğeniyle gezildi.

Müdür Tosunoğlu yaptığı değerlendirmede, ülkemizin bugünü ve yarınları için ormanların önemine vurgu yaptı. Bugünün küçükleri yarının büyükleri çocuklarımızın orman ve ağaç sevgisi, faydaları ve ormanların korunması konusunda bilinçlenmelerinin toplumsal farkındalığı daha da artıracağını dile getirdi. Dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, yarışmalarda emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL