eğitim Güncel

Okulların Doğalgaz Dönüşümleri Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2021 yılı okulların doğalgaz dönüşüm çalışmaları kapsamında Giresun Merkez İlçede doğalgaza erişimi bulunan 19 okulun doğalgaz dönüşümü gerçekleştirildi.

Okulların Doğalgaz Dönüşümleri Yapıldı

Bu kapsamda Bakanlık tarafından gönderilen ödenekler doğrultusunda, Mayıs ayı içerisinde okullarda fiili olarak başlayan doğalgaz dönüşüm çalışmaları, Kasım ayı içerisinde tamamlanmış ve bu okullarda doğalgaz kullanımına başlandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu konu ile ilgili değerlendirmesinde; Doğalgaz dönüşüm çalışmalarının tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okulların doğalgaz dönüşümüyle daha çevreci ve verimli enerjiye kavuştuklarının altını çizdi. Bu vesileyle doğalgaz dönüşüm çalışmalarındaki desteklerinden dolayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e ve Vali Enver Ünlü’ye şükranlarını arz etti.
Çalışmalar kapsamında şimdiye kadar Merkez İlçede doğalgaza erişimi bulunan 47 okulda doğalgaz dönüşümü tamamlanarak kullanıma sunuldu. Son fazda Merkez İlçedeki dört okulun daha dönüşüm çalışmalarına başlandı. Üç okulun ise bulundukları mahallerde doğalgaza erişimleri bulunmadığından dönüşümleri yapılamamış olup, doğalgaza erişim ile ilgili çalışmalara devam edilmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL