Güncel

Namık Kemal İlkokulu’nun Yolu Genişletiliyor

Çıtlakkale Mahallesi ve çevresine hitap eden Namık Kemal İlkokulu için yıllardır devam eden ulaşım sorunu çözüme kavuşturuluyor.

Namık Kemal İlkokulu’nun Yolu Genişletiliyor

Şehrimizin en eski eğitim kurumları arasında yer alan okula ulaşımı sağlayan 4 metre genişliğindeki Ürün Sokak, Giresun Belediyesi’nin yaptığı çalışmayla birlikte genişletilerek 10 metreye ve okul servislerinin park edebileceği 3 metrede cep eklenerek yol genişliği 13 metreye çıkartılıyor.

Başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem yol hem de kaldırım genişleyerek araç ve yayalar için daha güvenli ve daha konforlu ulaşım hizmeti sunulacak.

Belediye tarafından yapılan çalışma kapsamında; imar planı tadilatı, imar 18 uygulaması, yeni trafo temini, eski enerji nakil hatlarının düzenlenmesi, sınır değişikliği ve yeni duvar yapımı gibi işlemler proje kapsamında uygulanıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilişkin olarak yaptığı açıklamada: “Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı varsa onu gerekli planlamaların ardından başlatarak hizmete sokuyoruz. Bu kapsamda şehrimizde yoğun bir öğrenci mevcudu olan Namık Kemal İlkokulumuzun yolunu genişletiyoruz. Hem okuluna gidip gelen evlatlarımız için hem de araç sürücülerinin yaşadığı sıkıntıyı böylelikle çözüme kavuşturacağız. Çalışmaların tamamlanmasıyla çok daha rahat ve güvenli ulaşım yapılmasına katkıda bulunmuş olacağız. Belediye olarak şehrimizin geleceği çocuklarımız ve vatandaşlarımızın mutluluğu için tüm ekiplerimizle sahada olmayı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL