Spor

NADİR YAPSAKALOĞLU FUTBOL TURNUVASI ŞÖLENİ YAŞANDI

Tirebolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen NADİR YAPSAKALOĞLU Futbol Turnuvası 6 Mayıs -10 Haziran 2024 tarihleri arasında Tirebolu İlçe Semt Sahasında düzenlendi.

NADİR YAPSAKALOĞLU FUTBOL TURNUVASI ŞÖLENİ YAŞANDI

14 takımın katıldığı turnuvada 50 müsabaka oynandı. Final müsabakası Mursalspor – Halkovalıspor arasında gerçekleşti.
Turnuvada Halkovalıspor Şampiyon, Mursalspor ikinci, Fatih Köyü üçüncü oldu.
Turnuvanın gol kralı Muhammet Bektaş(Halkovalıspor)26 gol, turnuvanın en centilmen takımı Keşif Harita Spor, turnuvanın en iyi kalecisi Mürsel ÖZDEMİR( Fatih Köyü) olmuştur.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Tirebolu Kaymakamı Dr. MUHAMMED LÜTFİ KOTAN, Tirebolu Belediye Başkanı BÜLENT KARA ve Tirebolu İlçe Emniyet Müdürü HAKAN İBİŞOĞLU tarafından takdim edildi.
Tirebolu Kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi Kotan tarafından, turnuvaya isim sahipliği yapan merhum NADİR YAPSAKALOĞLU’nun eşi NURŞEN YAPSAKALOĞLU’na teşekkür plaketi verildi. Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Tirebolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü AHMET DURMUŞKAYA tarafından, Tirebolu Kaymakamı Dr. MUHAMMED LÜTFİ KOTAN’a futbol turnuvasına ve ilçemizdeki spor faaliyetlerini destekleri adına teşekkür plaketi verildi. Tirebolu Belediye Başkanı BÜLENT KARA tarafından, Turnuva Tertip Komitesine katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL