Köşe Yazısı

“MUTLU YILLAR”

İYİ Haftalar… Bir yılı daha geride bırakıyoruz… İyisiyle kötüsüyle koca bir yılı daha devirdik. Bazen güldük, bazen üzüldük. Salgın ile bir yılımız daha geçti. Her geçen saniyenin ne kadar önemli..

“MUTLU YILLAR”

İYİ Haftalar…

Bir yılı daha geride bırakıyoruz… İyisiyle kötüsüyle koca bir yılı daha devirdik. Bazen güldük, bazen üzüldük. Salgın ile bir yılımız daha geçti. Her geçen saniyenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hissettiren bu yılla beraber tüm olumsuzlukları geride bırakmamız gerektiğini düşünüyorum. Yeni yılın huzurlu, mutlu ve COVİD’siz bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2022 yılının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, herkese saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.

 

Yeni yıla girerken kutlamalarla birlikte Covid tedbirleri elden bırakmayalım. Umarım artan Covid vakalarını vatandaşlarımız dikkate alırlar. Delta varyantına göre daha hafif geçtiğine inanılan Omicron varyantının ilk belirtileri ile ilgili yeni semptomları açıklayan yetkililer, hastalandığından şüphelenen kişilerin dikkat etmesi gerektiğini ve sağlık kuruluşlarına başvurması gerektiğini vurguladılar. 3. Hatırlatma Dozunun önemini hatırlatırken tüm vatandaşlarımıza aşı olmasını tavsiye ediyorum. Hem kendi sağlığımız hem de sevdiklerimizin sağlığı için MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kurallarına riayet edelim ve AŞIMIZI OLALIM.

 

Giresunspor ilk devreyi 14.sırada tamamladı. Sezon başında bu takım kesin düşer diyenler olmuş-tu. Olumsuz eleştiriler yapanlar oldu. Ama görüyoruz ki Giresunspor geçen sezon ki başarısını bu sezonda devam ettiriyor. İkinci yarıya daha güçlü bir Giresunspor izleyeceğimizden hiç şüphem yok. Takıma yapılacak takviyeler ile eksikliklerimizi tamamlayacağız. Ve daha emin adımlarla ligde yolumuza devam edeceğiz. Bulancakspor lige iyi başlamasına rağmen sonralar da bunu sürdürmeyi başaramadı. Bulancakspor’ un da takıma takviyeler yapıp ikinci yarı da daha hazır bir halde çıkması lazım. Giresun takımları arasında son sırada yer almaktayız. Bir an önce ayağa kalkması gerekiyor kırmızı-beyazlıların. Köklü bir kulüp olduğumuzu göstermemiz gerek. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 3914’ncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL