Güncel Yerel

Muhtar Şahin: “Eskiden Çöplerimizi Ya Dereye Ya Da Yol Kenarlarına Atardık”

Piraziz Esentepe Köyü Muhtarı Hasan Şahin, Giresun İl Özel İdare Genel Sekreterliği’nin Piraziz’in köylerinde çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü ve il genelinde yaklaşık 550 köyün tamamında önemli hizmetlere imza attığını dile getirdi.

Muhtar Şahin: “Eskiden Çöplerimizi Ya Dereye Ya Da Yol Kenarlarına Atardık”

Muhtar Şahin; “Esentepe köyümüzün ana yolu tamamen asfalt. 4 mahallem var onların yolu da beton yol. Hepsini yaptık, yapıyoruz. Özel İdare Genel Sekreterliği çok iyi çalışıyor. Kaymakamlığımız, Özel İdare Genel Sekreterliğimiz sayesinde hizmetlerimizi alıyoruz. Genel Sekreterliğe işimiz düşerse her zaman görüşüyoruz ve sorunlarımızı çözüyoruz, bunun için başta Sayın Valimiz Enver Ünlü’ye, İlçe Kaymakamımıza, Özel İdare Genel Sekreterimiz İbrahim Karaca’ya, Meclis Başkanımız ve Piraziz İlçe İl Genel Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Piraziz Esentepe Köyü Muhtarı Hasan Şahin çöp sorununa ayrı bir paragraf açtı ve gelinen son durum hakkında şu bilgileri paylaştı.  “Çöplerimiz toplanıyor. Daha önce çöplerimizi derelere ya da yol kenarlarına atılıyordu. Şimdi Özel İdare Genel Sekreterliği sadece bizim köyümüzde değil tüm köylerde çöpleri topluyor. Bu çok güzel bir çalışmadır, teşekkür ediyoruz. Yalnız su sorunumuz var. Köyümüz Kılıçlı Köyü grup suyundan besleniyor bu konuda sıkıntılarımız var, su gözesi tıkanıyor. Hükümetimiz 2 trilyonluk masraf yaptı ama sorun bir türlü giderilemedi. Bu sorunun da yakında çözüleceğini umut ediyoruz” diye konuştu.

Esentepe Köyü Muhtarı Hasan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarları Cumhurbaşkanlığı makamına davet etmesini de değerlendirerek; “Cumhurbaşkanımız muhtarlara değer verdi. Şu an askeri ücret maaş alıyoruz, sigortamızda yatıyor, sağ olsun var olsun” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL