eğitim Güncel Yerel

Müdür Tosunoğlu, Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl genelindeki resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri kabul ederek, belge ve ödüllerini takdim etti.

Müdür Tosunoğlu, Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Müdürlük makamında gerçekleşen törende dereceye giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile birlikte okul yöneticileri, öğretmen ve veliler de hazır bulundu. Müdürlükçe; Eğitim Ortamlarında Kadına Yönelik Şiddetin Azaltılması ve Önlenmesine Yönelik Eylem Planı kapsamında düzenlenen “Kadının Toplumdaki Önemi” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması ile 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle düzenlenen “Yeşilay ve Çocuk” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere belge ve ödülleri, Müdür Tosunoğlu tarafından takdim edildi.
Müdür Tosunoğlu, bu faaliyetlerin, öğrencilerin kişisel gelişim ve davranışlarına olumlu katkılar sağladığını, aynı zamanda toplumda farkındalığı da artırdığını dile getirdi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik ederken, başarılarının devamını diledi. Yetişmelerinde emeği ve katkısı bulunan yönetici ve öğretmenler ile ailelerine de teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL