eğitim Yerel

Müdür Tosunoğlu, Uşak’tan Gelen Öğrencileri Kabul Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürüttüğü “Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı” kapsamında Uşak Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesinde 12 öğrenci ve 2 öğretmen oluşan grup, bir hafta boyunca, Giresun Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından misafir edilmek üzer ilimizi ziyaret etti.

Müdür Tosunoğlu, Uşak’tan Gelen Öğrencileri Kabul Etti

Ziyaret kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, öğrenci ve öğretmenlerden oluşan misafir grubu kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Tosunoğlu, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı’nın ülkemizin farklı coğrafyalarından öğrencileri bir araya getirerek kaynaşma, tarihi ve kültürel zenginliklerimizi paylaşma ve yerinde görme fırsatı sunduğunu dile getirirdi. Bu vesileyle ilimizin tarihi ve kültürel yerleri ile eğitim faaliyetlerine dair bilgiler paylaştı. Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ziyaret sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

“Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı” kapsamında ilimize gelen 9,10 ve 11. Sınıf öğrencileri, kendi kademelerindeki sınıflarda bir hafta boyunca derslere girecek ve akranlarıyla kaynaşma ve okuldaki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemleme fırsatını yakalayacaklar. Okuldan sonraki zamanlarında ise öğrenci kardeşleriyle birlikte ilimizin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret edeceklerdir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL