eğitim Güncel

Müdür Tosunoğlu, Türkiye 2.’si Olan Öğretmeni Kabul Etti

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, “Öğretmenden Öğretmenine Mektup” isimli mektup yarışmasında Türkiye 2.si olan Giresun Spor Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Pınar Koyuncuoğlu’nu makamında kabul etti.

Müdür Tosunoğlu, Türkiye 2.’si Olan Öğretmeni Kabul Etti

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ortaöğretim Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2021-2022 eğitim öğretim yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen öğretmen ve yöneticilere yönelik “Öğretmenden Öğretmenine Mektup” isimli yarışmada komisyon değerlendirmesi sonucu Giresun Spor Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Pınar Koyuncuoğlu’nun yazdığı mektup Türkiye İkinciliğine layık görüldü.

Bu vesileyle Öğretmen Pınar Koyuncuoğlu’nu makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğretmenlerin eğitimci olmanın yanı sıra öğrencileri için iyi birer örnek ve rol model olduklarını vurguladı. Müdür Tosunoğlu; “Öğretmenlerimizin kıymetini, öğretmenlik mesleğinin kutsallığını, güçlü kalemiyle bir kez daha bizlere anımsatan Pınar Öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL