eğitim

Müdür Tosunoğlu, Saraçlı İnovasyon Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Bulancak Saraçlı İnovasyon Merkezinde incelemelerde bulundu. Ziyarette, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Babur ile Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve ilçe yöneticileri de yer aldı.

Müdür Tosunoğlu, Saraçlı İnovasyon Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Müdür Tosunoğlu, merkezin fiziki mekânlarını ve eğitim ortamlarını gezerek inceleme ve gözlemlerde bulundu.
Saraçlı Mahallesindeki kapalı durumda bulunan okul binasının, DOKAP projesi kapsamında onarılarak ve donatımının gerçekleştirildiği İnovasyon Merkezinde, ilçedeki öğrencilerimiz ve vatandaşlar için halk eğitim kursları düzenlenecektir. Bu kurslarda; kodlama, dijital tarım uygulamaları, dijital oyun ve dron eğitimleri verilecek, gastronomi faaliyetleri ve görme engelliler için kitap seslendirme çalışmaları yapılacaktır.
Müdür Tosunoğlu çalışmalarla ilgili değerlendirmesinde; Kapalı durumda bulunan okul binamızın DOKAP projesiyle tadilattan geçirilerek inovasyon merkezine dönüştürülmesiyle Bulancak’ın yeni ve modern bir eğitim ortamına daha kavuştuğunu belirtti. Bilhassa görme engeli bireyler başta olmak üzere halk eğitimi kurslarına yönelik eğitim ortamları ve çalışmaların ise ilçede önemli bir ihtiyacı karşılaması bakımından memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Saraçlı İnovasyon Merkezinin hayata geçirilmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

(Haber Merkezi)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL