eğitim Genel Güncel

Müdür Tosunoğlu, Resim Yarışması İl Birincisi Öğrenciyi Kabul Etti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle 6. Sınıf ortaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen resim yarışmasının ilimizdeki ayağında, yapılan değerlendirme sonucu, Giresun 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Soreyya Musazehi’nin eseri İl Birinciliğine layık görüldü.

Müdür Tosunoğlu, Resim Yarışması İl Birincisi Öğrenciyi Kabul Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, “İnsan Hakları” temalı resim yarışmasında İl Birincisi olan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Soreyya Musazehi’yi makamında kabul etti. Kabulde, Okul Müdürü Remzi Ermiş ile öğrencinin velisi de hazır bulundu.
Müdür Tosunoğlu, öğrenci Soreyya’yı başarısından dolayı tebrik ederek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen hediyeyi kendisine takdim etti.
Bu tür etkinliklerin; paylaşmak, fedakârlık, merhamet, başkalarının hakkına saygı gösterme, yardımlaşma, kimsesiz ve yetimlerin elinden tutma, yaşlıları gözetme gibi insan haklarının, bireyler arası ilişkilerde ve toplumda yaşatılması ve farkındalığın artırılması açısından önemine vurgu yaptı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerle okul yöneticileri, öğretmenleri ve velilerine de teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL