eğitim

Müdür Tosunoğlu, Özel Eğitim Okullarında Kurulan Atölyelerde İncelemelerde Bulundu

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, özel eğitim uygulama okullarında yeni oluşturulan atölyeleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Müdür Tosunoğlu, Özel Eğitim Okullarında Kurulan Atölyelerde İncelemelerde Bulundu

İlk olarak Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe’yi ziyaret eden Müdür Tosunoğlu, okulun DOKAP desteğiyle yürüttüğü “Özel Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar Projesi” kapamında oluşturulan Duyu Bütünleme Odasını gezdi.

Burada Müdür Tosunoğlu’na yapılan çalışmalar ve faaliyetler ile Duyu Bütünleme Odasının kurulumu süreci ve öğrencilere verilen eğitimler konusunda Okul Müdürü Ferhat Arslan tarafından bilgiler sunuldu.

Müdür Tosunoğlu duyu bütünleme odası ve uygulama evinde eğitim gören özel çocuklarımızla bir araya gelerek onlarla bire bir ilgilenme fırsatı buldu. Sınıf içi faaliyetlerine katılarak gözlemlerde bulunurken, gelişim süreçlerine dair öğretmenlerden bilgiler aldı.

Daha sonra Giresun Özel Eğitim Uygulama Okuluna geçen Müdür Tosunoğlu’na burada, Okul Müdürü Sinan Türkay tarafından yürütülen çalışmalar ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü tarafından okul bünyesinde yeni oluşturulan atölyeler konusunda ayrıntılı bilgiler verildi.

Giyim Üretim Teknolojileri atölyesi ile Yiyecek İçecek Hizmetleri atölyesini ziyaret eden Müdür Tosunoğlu öğrencilerle bir arada bulunarak, eğitim faaliyetlerini yerinde gözlemledi.

Müdür Tosunoğlu, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede; Nitelikli ve özverili eğitim kadromuzla özel çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için Vali Enver Ünlü’nün destekleriyle devletin tüm imkânlarının seferber edildiğini belirtti. Bu vesileyle özel eğitim okullarında görev yapan tüm yönetici, öğretmen ve personellerle öğrencilere ve ailelerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL