eğitim Güncel

Müdür Tosunoğlu, Okul Ziyaretlerine Devam Etti

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek üzere gerçekleştirdiği okul ve ziyaretlerine Piraziz İlçesinde devam etti.

Müdür Tosunoğlu, Okul Ziyaretlerine Devam Etti

Ziyaretin başlangıcında, eğitim öğretim ortamlarını gezerek incelemelerde bulunan Müdür Tosunoğlu’na, okulun fiziki kapasitesi ve eğitim öğretim faaliyetleri konusunda Okul Müdürü Mustafa Yavanoğlu tarafından bilgiler sunuldu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Müdür Tosunoğlu öğretmenlere hitaben; Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ye hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerinin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulunarak, öğretmenlerimizden çalışmalarını yoğunlaştırmalarını istedi. Müdür Tosunoğlu öğretmenlerden; TÜBİTAK, TEKNOFEST vb. proje faaliyetlerine katılımın artırılmasını isterken, çalışmalarını müfredat programlarına ve kazanımlara uygun olarak yapmalarını, okuduğunu anlama, analiz etme çalışmalarına ağırlık vermelerini vurgularken, özellikle sınavlarda yanlışı azaltma yönünde çalışmalar yapmalarını istedi.

Müdür Tosunoğlu, Öğretmenlerin; İl, ilçe ve okullarımızda eğitim öğretim kalitesi ve akademik başarının yükseltilmesi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken azim ve özveriyi göstereceklerine inandığını dile getirirken, çalışmalarında başarılar diledi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL