Güncel Yerel

Müdür Tosunoğlu, Milli Savunma Üniversitesi Heyetini Kabul Etti

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Milli Savunma Üniversitesi’nin 12. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım etkinliği için ilimizde bulunan MSÜ Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Fatih Güldal, P. Alb. Murat Uluğ ve P. Bnb. Emre İnan’ı makamında kabul etti.

Müdür Tosunoğlu, Milli Savunma Üniversitesi Heyetini Kabul Etti

Sıcak bir sohbet havasında gerçekleşen kabulde Müdür Tosunoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, 2022 yılı MSÜ ve 2022 YKS sınavlarına yönelik ilimizde yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler paylaştı.

MSÜ Daire Başkanı Güldal, misafirperverliğinden dolayı Müdür Tosunoğlu’na teşekkür ederken, Milli Savunma Üniversitesinin tanıtım faaliyetleri ile akademik çalışma ve hedeflerine dair bilgiler aktardı.

Müdürlüğün organizesinde, Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, liselerinde öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Milli Savunma Üniversitesi heyeti tarafından; üniversitenin misyon ve vizyonu, fakülte ve bölümleri, fiziki imkânları, akademik ve mesleki faaliyetleri, öğrenci seçme ve yerleştirme süreçleri konusunda öğrencilere paylaşımlarda bulunulacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL