eğitim

Müdür Tosunoğlu, İl Genelindeki Özel Öğrenci Yurtları Müdürleriyle İle Bir Araya Geldi

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak ilimiz genelinde faaliyet gösteren özel öğrenci yurtlarının faaliyetlerini değerlendirmek ve bilgilendirmelerde bulunmak üzere toplantı yapıldı.

Müdür Tosunoğlu, İl Genelindeki Özel Öğrenci Yurtları Müdürleriyle İle Bir Araya Geldi

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Başkanlığında yapılan toplantı, Şube Müdürü Önder Kılıç ile il genelindeki özel öğrenci yurtlarının müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından, özel öğrenci yurtlarında bugüne kadar yürütülen faaliyetlerin genel bir değerlendirmesi yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı “Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği” ile “Ortaokul ve Ortaöğretim Kurumları Özel Barınma Hizmetleri Yönetmeliği”ndeki usül ve esaslar ile ilgili önemli bilgiler verilerek paylaşımlarda bulunuldu.
Toplantının devamında, özel öğrenci yurtlarındaki iş ve işlemlerin yürütülmesinde dikkat edilmesi gereken hususlar hatırlatılırken, kurum müdürleri de dinlenerek uygulamada yaşanan sorunlar ile istek ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, diğer tüm kurumlarımızla olduğu gibi özel öğrenci yurtları ile de uyum içerisinde çalıştığımızı, yurtlarda verilen hizmetin en kaliteli şekilde sunulması için çalışmalarımızın koordinasyon ve iş birliği içerisinde devam ettiğini dile getirdi. Toplantıda bulunan tüm yurt müdürlerine katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL