eğitim

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Abacıbükü İlkokulu ile devam etti.

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Yusuf Durhan tarafından Müdür Tosunoğlu’na, okulun fiziki imkanları ve eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler başta olmak üzere yürütülen faaliyetler konusunda bilgi verildi.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Müdür Tosunoğlu öğretmenlere hitaben; Bakanlığın tüm kademelerde olduğu gibi ilkokullar için de yardımcı kaynaklar hazırladığını ve http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr internet sitesi ile EBA üzerinde yayımladığını belirtirken öğretmenlerden, ders içi uygulamalarda söz konusu kaynakları etkin olarak kullanmalarını istedi.
Müdür Tosunoğlu ilkokul öğretmenlerine; Henüz eğitim hayatlarının başında olan öğrencilerin eğitim öğretim sürecinde karşılaşacakları sorunların tespit ve çözümünde, öğretmen-öğrenci-veli iş-birliğinin çok önemli olduğunu vurguladı. Bu sa-yede, gerek salgın döneminden kaynaklanan eksikliklerin gerekse öğrenme güçlüğü vb. sıkıntıların hızla giderilerek çocuklara daha kaliteli eğitim hizmeti sunacağını ifade etti.
Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, öğretmenlerin; İlimizdeki eğitim öğretim başarısının yükseltilmesi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gere-ken azim ve özveriyi göstereceklerine inandığını dile getirirken, Abacıbükü İlkokulu nezdinde tüm yönetici ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL