Spor

Müdür Çalgan, Antrenörlerle Bir Araya Geldi

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen toplantı İl Müdürü İsmail ÇALGAN başkanlığında, Şube Müdürleri Ali Dodur ve Neriman Kılıç’ın katılımı ile Olimpik Yüzme Havuzu Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Müdür Çalgan, Antrenörlerle Bir Araya Geldi

İlk olarak Antrenörlerin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen İl Müdürü İsmail ÇALGAN, sporu tabana yayacak uzun vadeli özel programlar ile sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması ve sporun aktif bir yaşam tarzı haline getirilerek daha çok sporcuya ulaşılması konusunda antrenörler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

2022-2023 sezonunda yapılacak faaliyetler ve projelerle alakalı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İl Müdürü ÇALGAN; “ Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen projelerde belirlenen hedeflere ulaşmak için sizlerle birlikte özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sporu sevdirerek takım ruhumuzu sahalara yansıtacağımıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Biz bir takımız ve İlimizin sporda öncü bir kent olması için daha çok çalışarak hedeflerimize inşallah birlikte ulaşacağız. Amacımız, Türk sporunu en üst noktaya çıkarmak. Milli takımlara çok sayıda sporcu verilmesi için seferber olmak. Bütün spor branşlarında el birliği ile güzel projeler ortaya çıkacağına inanıyorum, hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “ ifadelerine yer verdi.

Toplantıda ayrıca antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, tesislerin aktif halde kullanılması, lisanslı sporcu sayısının artırılması, okul spor müsabakaları, ulusal ve uluslararası dereceler, gösterilen genel başarı durumları ve birçok konu üzerinde duruldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL