Siyaset

Milletvekili Temür, Meclise Kaydını Yaptırdı

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, 28’inci Dönem milletvekilliği için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kaydını yaptırdı.

Milletvekili Temür, Meclise Kaydını Yaptırdı

Milletvekili Temür, kaydını yaptırdıktan sonra yaptığı yazılı açıklamada, “TBMM’ye kaydımızı yaptırdık. Rabbim, ülkemize, milletimize ve Giresun’umuza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Giresun’u tekrar TBMM’de temsil etmekten gurur duyduğunu ifade eden Milletvekili Temür; “28. Dönem seçimlerinin ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu dönemde milletvekili olarak hem şehrimize hem de ülkemize hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Hemşehrilerimizden aldığımız emanetin ve sorumluluğun bilincindeyiz. Bu emaneti en iyi şekilde taşımak, milletimize ve Giresun’umuza en güzel şekilde hizmet edebilmek için canla, başla gayret edeceğiz. İlimizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edecek, kapımız ve telefonlarımız bütün hemşehrilerimize açık olacaktır.

AK Parti Hükümetleri döneminde Giresun’umuzun çok önemli kazanımları oldu. Bu dönemde de bunların üzerine yeni eser ve projeleri ilave etmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemize, milletimize ve ilimize en güzel şekilde hizmet edeceğiz inşallah” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL