Genel Güncel

MiLLETVEKiLi AYDIN’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MiLLETVEKiLi AYDIN’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

İlkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla halkımızın haber alma hakkı için öz-veri ile çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını ifade eden Milletvekili Aydın; “Ülkemizde ve dünyada olup bitenleri öğrenme ihtiyacı ile haber alma hakkımız için özveriyle çalışan gazetecilerimiz toplumuza önemli hizmetler vermektedirler. Bu doğrultuda mesai mefhumu gözetmeksizin görev ifa eden basın mensuplarımız, ülkesinin ve milletinin faydası için gayretle çalışmaktadırlar.” dedi.
Özellikle doğru bilginin yanlış bilgiden ayırt edilmesi noktasında basın mensuplarının üzerine çok önemli bir vazife düştüğünü ifade eden Milletvekili Aydın; “Bu duygu ve düşüncelerle özveri ve gayretle çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor; kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam dili-yorum.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL