Güncel

Milletvekili Aydın Çamoluk’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, ilçe ziyaretleri kapsamında Çamoluk’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Aydın Çamoluk’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Aydın, ilçeye girişte İçişleri Bakanlığı’nın trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Yayalara Öncelik ve Hayata Saygı Duruşu kampanyasına katıldı.

Devamında AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Buradaki ziyaretlerinin ardından Çamoluklu bir vatandaşın cenazesine katılan Milletvekili Aydın, cenaze sonrası ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Davut Çukuryurt, Belediye Başkanı Fatih Düz ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Aydın; “Çamoluk ilçemizde esnafımızı ziyaret ederek işlerinde bereketli kazançlar diledik, değerli hemşehrilerimizin hal ve hatırını sorduk. Her insanımızın gönlüne dokunmak; sıkıntılarını, sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara çözüm üretmek asli vazifemizdir. Milletimize olan muhabbetimizin heyecanı sayesinde ziyaretlerimiz bayram tadında geçiyor. Hemşehrilerimizin mütevaziliği ve hoşgörülü yapısı bizleri insanımıza hizmet etmede daha gayretli bir noktaya sevk ediyor. Çünkü bu toprakların insanları hizmetlerin en iyisine layıktır. Şüphesiz bu hizmetleri tesis edebilecek tek partide AK Parti’dir. Milletimizde bu durumun bilincindedir. Güler yüzleri, sıcakkanlılıkları ve misafirperverlikleri için Çamoluklu hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL