Siyaset

Milletvekili Adayı Temür, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Ali Temür, Giresun merkez ve Duroğlu Beldesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Milletvekili Adayı Temür, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vatandaşlar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Temür, Türkiye’nin son 21 yılda geldiği noktayı herkesin görebildiğini ifade ederek,”14 Mayıs seçimleri için sandığa gidecek olan hemşehrilerimizin zihninde istikrar faktörünün öne çıktığını görüyoruz. Gittiğimiz her yerde, konuştuğumuz her vatandaşımız istikrar istediğini, hizmetlerin devam etmesi gerektiğini söyleyerek desteklerini beyan ediyorlar. AK Parti kadroları 21 yıldır ülkemizin her bir köşesinde hizmet ve eser siyaseti yapıyor. Bu hizmet ve eserleri arttırarak devam ettirme arzusundayız. 14 Mayıs’ta milletimiz inşallah doğru zaman da, doğru adam diyecek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin hizmet ve eser siyasetinden yana tercihini yapacaktır.’’ dedi.

Giresun’a 13.8 Milyar Liralık Çevre ve Şehircilik Yatırımı Yapıldı

Ziyaretler esnasında Giresun’a yapılan çevre ve şehircilik yatırımlarına da değinen Temür, ”Millet bahçeleri, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleriyle Giresun artık örnek bir il haline dönüşüyor. AK Parti hükümetleri döneminde çevre ve şehircilik alanında 2002-2022 yılları arasında Giresun’a 13.8 milyar liralık yatırım yapıldı. Bu kapsamda, Çotanak Spor Kompleksi, 1200 seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu, Bulancak Millet Bahçesi, 12 atık su arıtma tesisi, 2 hava kalitesi izleme istasyonu, 4 bin 716 konut ve 8 ticaret merkezi başta olmak üzere birçok önemli projenin yapımı tamamlandı. KÖYDES destekleri kapsamında ilimize 2005-2022 yılları arasında toplam 584 milyon 408 bin lira yatırım yapıldı. 2003-2022 döneminde genel bütçeden ayrılan 3 milyar 979 milyon lira pay ile birlikte, İller Bankası’nın bu dönemde ilimize yapılacak yatırımlara yönelik sağladığı 966 milyon 411 bin liralık kredi ve hibe ile destek miktarı toplam 4 milyar 945 milyon liraya ulaştı.’’ dedi.

Yapımı devam eden ve yeni yatırımlara ilişkin bilgiler de veren Temür,’’ ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında Giresun’umuza 1.550 konut kazandırılacak. ‘İlk Evim Arsa’ projesi kapsamında ise 2 bin konutluk imarlı arsa hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Tüm bunların yanı sıra Merkez Kale Mahallesinde (Zeytinlik) proje çalışmaları tamamlandı. Bu alan Giresun’un tarihi siluetine, yerel dokusuna, mimari özelliklerine uygun olarak yeniden ihya edilecek. Eski stat yerine yapılan millet bahçesinde ise çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. İnşallah 14 Mayıs’ta milletvekili olarak seçilirsek, bu saydığımız ve ilimiz genelinde çevre ve şehircilik alanında yapılacak tüm yatırımların yakın takipçisi olacağız. AK Parti’nin temeli milletimizdir. Yolumuz, eser ve hizmet siyasetidir. Hemşehrilerimiz için bu yolda çalışmaya devam edeceğiz.’’diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL