Güncel

MHP’li Usta’dan Fındık Fiyatı ve Yaşanan Selle İlgili Açıklama

MHP Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, sel afeti yaralarının hızlıca sarılması için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirterek, kapatılan Kardağ Su Fabrikası’nın ise yeniden faal duruma gelmesinin de Giresun ekonomisinin yararına olacağını kaydetti.

MHP’li Usta’dan Fındık Fiyatı ve Yaşanan Selle İlgili Açıklama

Başkan Usta, Milletvekilleri Ertuğrul Gazi Konal’ın, teşkilatların ve bireysel olarak şahsının genel merkez nezdinde yaraların hızlıca sarılması için yoğun bir çaba gösterdiklerini açıkladı.

Başkan Usta, “Vatandaşımızın derdi bizim derdimiz, üzüntüsü bizim üzüntümüz, sevinci bizim sevincimizdir. Giresun’umuzda artık normal bir yağış almıyor. Afetlere karşı yapılan duyurular ışığında tüm tedbirleri erken almak zorundayız. İnşallah devletimiz de milletimizin yaralarını hızlıca saracak, hasarları ortadan kaldıracaktır.” dedi.

“Kardağ’ın Kapanmaması Gerekiyor”

Sel afeti sırasında fabrikada yaşanan göçük sebebiyle yaşamını yitiren işçimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Usta, “ Kardağ Su Fabrikası Giresun’umuzun büyük bir markasıdır. İstihdam noktasında, ihracat noktasında kaybetmememiz gereken bir değerimizdir. Bu markanın yeniden, tüm eksiklerinin giderilerek ayağa kalması için hep birlikte çaba göstermeliyiz.” diye konuştu.

“Fındık Fiyatı İçin Üreticilerimizin Sesini Ankara’ya Taşıyoruz”

Başkan Denizhan Usta, yaklaşan fındık hasadı ile ilgili de şu ifadeleri kullandı:

“Üreticimize şimdiden bereketli mahsuller diliyorum. Tabi ki üreticilerimiz iyi bir fiyat bekliyor. Bizler de üzerimize düşen ne varsa bu noktada üreticilerimizin sesini Ankara’ya ulaştırmaya çalışıyoruz. İnşallah fındığımıza, özellikle de Giresun kalite fındığımıza hak ettiği değeri alacağız”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL