Güncel

MHP Giresun’dan Ahde Vefa 

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı  Ertuğrul Gazi KONAL, Milliyetçi Hareket Partisi’nde önceki dönemlerde İl Başkanı, İlçe Başkanı yöneticilik yapan ve önceki dönemlerde Ülkü Ocakları başkanlığı yapmış Aksaçlıları olarak nitelendirilen ve teşkilata emek veren isimler ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek  Ah de Vefa örneği gösterdi.

MHP Giresun’dan Ahde Vefa 

Yapılan programa Eski İl Başkanları, İlçe Başkanları, Eski Ülkü Ocakları Başkanları katıldı.

İl Başkanı Konal yaptığı konuşmada, Ülkücü Hareketin Giresun’da çizgisini bozmayan hareketin içinde bulunan değerli büyüklerimle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Konal; “Milliyetçi Hareket Partisinin Giresun da Köklü Geçmişinin olduğunu vurgulayarak bu zamana kadar emek veren herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunarken Vefat eden değerli büyüklerimi rahmet ve dualarla anıyorum” dedi.

İl Başkanı Ertuğrul Gazi KONAL, Ülkücü hareketin vefalı bir hareket olduğunu ve her zaman olduğu gibi Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ beyin İzinde Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde olduklarını belirterek bu gün ki bu birlikteliğin hareketimize güç vereceğini, sağlık problemleri ve il dışında olan değerli büyüklerimiz bugün yanımızda yer alamamıştır ancak bu toplantılarımızı Allah’ın izniyle tekrarlayacağız onlarla da buluşacağız dedi.

Yapılan programda katılımcıların da yapılan programdan eski dönemde ki dava arkadaşları ile birlikte olmaktan mutluluk duydukları belirtiler.

Yapılan programa Eski Kurucu İl Başkanı İhsan DOĞAN, Eski İl Başkanı Mahmut KARAKUŞ, Eski İl Başkanı ve Milletvekili Orhan ERZURUM, Eski Ülkü Ocakları il başkanları Abdullah KARAOSMANOĞLU, Metehan DABAĞ, Cemil BAKER, Hakan GÜLENÇ, Hakan DEMİRAL önceki dönem ilçe başkanları yöneticileri ülkücü harekete önceki dönemlerde emek vermiş dava adamları katılım gösterdiği gözlemlendi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL