Spor

“Meyve Veren Ağaç Taşlanır”

Giresunspor’u 44 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkaran ve geçtiğimiz sezon çıktığı gibi düşer diyenlerin karşısında dimdik duran Giresunspor Başkanı HAKAN KARAAHMET ve Yönetim Kurulu, yeni sezon öncesi siyasi baskılara maruz kalıyor.

“Meyve Veren Ağaç Taşlanır”

Giresunspor kulübünün maliye müfettişleri tarafından incelendiği ve işlemlerin çok uzun sürdüğü için sezon öncesi çalışmaların aksadığı bilgisi edinildi.

Ülkemizde başarılı kişilerin kıskanıldığını anlatan çok güzel bir ata sözümüz vardır; Meyve veren ağaç taşlanır. Türk Dil Kurumu Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü’ne göre “Meyve Veren Ağaç Taşlanır” atasözü; “Toplumda bir konum edinmiş, bilgili, becerikli ve başarılı kişiler kıskanılır, eleştiri ve saldırılara maruz kalır” anlamında kullanılır.

Süper lig’e çıktığımız sene ve Süper Lig’de geçirdiğimiz ilk sezonda da başarı yakalayan KARAAHMET ve yönetimine siyasilerimiz neden tepki gösteriyor?

Giresunspor Süper lige çıkmadan önce hiç bir yönetimden bu tarz bir hesap sorulmazken takımın başarı elde etmesi sonrasında bu yapılanların arkasında ne yer alıyor?

17 Haziran’da transfer dönemi açıldı. Tüm Giresunluların birlik ve beraberlik içerisinde olup Giresunspor’a sahip çıkması gerekirken bu yapılanlar ne anlama geliyor?

Siyasilerin yetkilerini şahsi çıkar yada çatışmaları uğruna kullanmaması gerekir. Siyasilerin Giresun’un ortak değeri olan Giresunspor’un önüne çıkan engelleri kaldırması gerekirken yeni engeller koydurtmaya çalışması Giresun’a ve Giresunspor’a zarar vermektedir.

GAZETE SAVAŞ AİLESİ olarak yeni sezon öncesinde Giresunspor Başkanı HAKAN KARAAHMET ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL