eğitim Güncel

MEB’in YKS Ocak 2022 Çalışma Sorularına Giresun’dan Destek

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından YKS Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrencilerimize yönelik Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) Ocak 2022 Çalışma Soruları yayımlandı.  

MEB’in YKS Ocak 2022 Çalışma Sorularına Giresun’dan Destek

Söz konusu çalışma sorularına; Giresun Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından (AYT) Alan Yeterlilik Testi Çalışma Soruları ile YKS’ye hazırlık çalışmalarında katkı sağlanmıştır.

Konu ile ilgili Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu; “Bakanlığımızın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr internet adresinde Yardımcı Kaynaklar başlığında yayımlanan örnek soru, çalışma soruları, kitapları ve fasikülleri ile kazanım kavrama testleri, beceri temelli testler, tekrar testleri gibi birçok çalışmasına, il olarak katkı sağlıyoruz ve bu çalışmalara il genelindeki tüm öğretmenlerimizin destek vermesini istiyorum.” dedi. Müdür Tosunoğlu, Giresun Ölçme Değerlendirme Merkezi çalışanları başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL