Siyaset

“MAYIS YEDİSİ TÖRENLERİNİ DEPREM NEDENİYLE İPTAL EDENLER, HAVAİ FİŞEKLERLE KUTLAMALAR YAPIP COŞTULAR!”

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş; “Giresun özeline gelince; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile dört bin yıllık geleneğimiz olan “Mayıs Yedisi” törenlerini (DEPREM NEDENİYLE) iptal edenler, havai fişeklerle, konvoylarla gecenin geç saatlerine kadar dozu kaçan kutlamalar yapıp coştular! Sahi kime karşıydı bu zafer kutlamaları?” diye sordu.

“MAYIS YEDİSİ TÖRENLERİNİ DEPREM NEDENİYLE İPTAL EDENLER, HAVAİ FİŞEKLERLE KUTLAMALAR YAPIP COŞTULAR!”

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş; “Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tarihe not düşmek gerekir ki Cumhur İttifakı; devletin bütün imkanlarını seferber ederek, çok sayıdaki yandaş medya üstünlüğünü kullanarak, Türkçe bile bilmeyen mültecileri de arkasına alarak yüzde 52 oy aldı. Millet İttifakı da bütün iftiralara, montaj kasetlere rağmen, adil ve eşit olmayan şartlarda yarışmak zorunda bırakılarak yüzde 48 oy aldı…
Şimdi Cumhur İttifakının seçimde vaat ettiği hizmetlerin yerine getirilmesini, ekonominin bir an önce düzeltilmesini bekliyor olacağız…
Giresun özeline gelince; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile dört bin yıllık geleneğimiz olan “Mayıs Yedisi” törenlerini (DEPREM NEDENİYLE) iptal edenler, havai fişeklerle, konvoylarla gecenin geç saatlerine kadar dozu kaçan kutlamalar yapıp coştular! Sahi kime karşıydı bu zafer kutlamaları?
Unutulmamalıdır ki seçimler; bir tarafın diğer tarafa galip geldiği ve sonucunda kontrolsüzce sevinilen müsabakalar değil, ülkeye kimin hizmet edeceğine karar verilen bayrak yarışlarıdır. Bu bir galibiyet değil, ülkeye hizmet etmek için alınan vizedir. Tüm ülkeyi yönetmeye hak kazananların, “aşırı zafer kutlamalarıyla” size oy vermeyen yüzde 48’i dışlamaya, incitmeye hakkı yoktur!
Ayrıca yüzde 48’i kimse hafife almamalıdır!
Kıymetli yol arkadaşlarım, dostlarım; asla umutsuzluğa, yılgınlığa kapılmak yok…
Biz milyonlarca cesur yüreğiz. Biz buradayız! Başkomutanımız Atatürk’ün izinde, laik demokratik, aydınlık bir Türkiye için azimle, umutla, omuz omuza mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.
Yarınlar bizim…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL