eğitim

Matematik Seferberliği Kapsamında Giresun’da Öğretmenlere Eğitim Verildi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Matematik Seferberliği doğrultusunda Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yürütülen faaliyetlerin kapsamında 21 Ekim 2022 Cuma günü, Çıtlakkale Ortaokulu Matematik Atölyesi’nde öğretmenlere yönelik atölye çalışması ve eğitimler gerçekleştirildi.

Matematik Seferberliği Kapsamında Giresun’da Öğretmenlere Eğitim Verildi

Yapılan atölye çalışmasında öğretmenlere, Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Funda Aydın Güç tarafından ‘Matematiksel Modelleme’ ve Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mihriban Hacısalihoğlu Karadeniz tarafından ‘Oyunlarla Matematik’ konulu eğitimler verildi. Matematik Seferberliği eğitimleri Merkez ilçeden 5, diğer ilçelerden ise birer öğretmen olmak üzere toplamda 20 İlköğretim Matematik öğretmeni katılımıyla düzenlendi.
Atölye çalışmasına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Matematik Seferberliği kapsamında yürütülen çalışmalara değinerek, öğrencilerimize matematiği sevdirmek ve gelişimlerini desteklemek için, yapılan bu atölye çalışmasının önemine vurgu yaptı. Müdür Tosunoğlu, Müdürlük ile işbirliği yaparak çalışmada yer alan öğretim üyelerine teşekkür ederek katılım sağlayan öğretmenlerin aldıkları eğitim ile kendi okul ve ilçelerine önemli katkılar sağlayacaklarını ve çalışmanın yaygınlaştırılmasında etkili olacaklarını ifade etti.
Eğitme katılan akademisyenler ile öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL